Konferens Värmdö -

Utvecklande möten i inspirerande miljö

Vi har allt ni behöver från logi till mat, aktiviteter och möteslokaler.
Vi ser till att er konferens blir en upplevelse!

Lokaler och logi i samband med konferens

Vi erbjuder bra alternativ för logi när ni bestämt er för att boka er konferens på Värmdö. För er som gillar motion och träning så har vi även här mycket att erbjuda. Vi har en idrottsplats med 2 st fotbollsmål där gräset klipps regelbundet. Vi har även gym, spinningsal, gymnastiksal, idrottshall m.m. 

När det kommer till själva konferensen kan vi erbjuda inspirerande miljöer både inne och utomhus.

Konferenslokaler

Vi har på området två stora konferenslokaler som rymmer allt från 20 - 250 deltagare. Skolhuset är nyrenoverat och består av fyra lokaler och i Herrgården finns 3 konferenslokaler. Samtliga lokaler är utrustade med audio och video för att konferensen ska klara alla era önskemål.

Logi i Elevbyn

Elevbyn består av 6 stycken friliggande hus med tillhörande uteplatser och tillgång till stora gräsytor. I huset finns kök med kyl, frys, microvågsugn, kaffekokare och “vardagsrum” med tv. Husen rymmer 6 dubbelrum, samtliga har dusch & wc. Tre av husen renoverade vi under 2005 och i dessa erbjuder vi boende för våra gäster.

Logi i Parken

Parken är Lillsveds största byggnad där vi erbjuder logi för våra konferensgäster. I byggnaden finns 49 dubbelrum med dusch & wc. Det finns rum som är anpassade för rörelsehindrade, hiss finns.

Gym, spinningsal, gymnastiksal och idrottshall

Lillsved har ett välutrustat gym där du kan träna allt från funtionell träning, klassisk styrketräning och olympisk lyftning. Vi har även en spinningsal med 25 cyklar av märket Nordic. I lokalen finns AC- system och en ny kraftfull musikanläggning. I samma hus som spinningsalen har vi även en idrottshall samt en gymnastiksal. 

Konferens med aktiviteter i skärgårdsmiljö 

Vi erbjuder en rad aktiviteter nära anslutet till våra konferenslokaler. Allt från badplatser med havsutsikt, grillplatser i anslutning till havet, vandringsleder i naturen, beachvolleyboll, tennis, multigolfbana samt en samarbetsbana och utegym.

Utvecklande samarbetsbana vid konferens

Samarbetsbanan är byggd för att arbeta med problemlösning och samarbete. Ett perfekt avbrott i konferensen eller utbildningen. Låt deltagarna få pröva på annorlunda och roliga övningar som lockar till skratt och eftertanke.

Konferens Värmdö - personal

Boka konferens på Värmdö

Lillsved Idrottsfolkhögskola
Lillsvedsvägen 100
139 90 VÄRMDÖ

08-541 385 30

Kontakta oss

Kontakta oss idag!

Skicka en bokningsförfrågan redan idag.

Fyll i formuläret så återkommer vi till er så snart vi kan.